Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-logopeden

Per te folurit e vajzes

Pershendetje!. Vajza ime 5 vjeqare disa fjale nuk po mundet t'i shqipton si duhet, dmth. kur don te thot "qetu" ajo thot "lhetu",diqka te ngjashme se permes shkronja nuk po di ndryshe se si t'ju tregoj.Nuk e di se ku qendron problemi. Pres pergjigje. Faleminderit ne mirkuptim.

Nina Gashi (6 vite më parë)

Arta Abdullahi - Logopede
Logopedja përgjigjet
Arta Abdullahi

Përshendetje e nderuar

Ju keshilloj të dergoni vajzën në vizite tek logopedi, ku me anë të provave të ndryshme vlerëson nivelin e zhvillimit të gjuhës në të gjitha aspektet e saj.

Gjithe te mirat.

/komuniteti