Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-logopeden

E folura

Djali im i ka mbush 3 vite, deri tani skemi vrejt kurrfar problemi ne te folurit e tij, tani ka disa ngecje me shkronjat t dhe k, vetem kur me to fillon fjalia, kur jan ne mes te fjales i thekson pa problem,ky eshte pershkrimi i pb i cili eshte shfaqur,ju lutem a mund te na sugjeroni per ndonje faz kalimtare apo eshte ndonje crregullim?

Suzane Latifi (7 vite më parë)

Arta Abdullahi - Logopede
Logopedja përgjigjet
Arta Abdullahi

Përshendetje e nderuar.

Problemi i djalit tuaj mund të trajtohet permes metodave përkatëse logopedike sepse ka çregullime të artikulimit të tingujve.

Prandaj ju këshilloj të vizitoni logopedin sa më parë.

Gjithë të mirat.

/komuniteti