Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-logopeden

Te folurit e femijes 5 vjec

Pershendetje doktoresh, vajza kunates ka 5 vjet dhe ende nuk flet mire nuk u shqipton aspak thuja fjalt mir dhe ka veshtiresi , qka sygjeroni?

Roan Sh (7 vite më parë)

Arta Abdullahi - Logopede
Logopedja përgjigjet
Arta Abdullahi

Pershendetje e nderuar,

Fëmijët ne moshën 5 vjeqare përdorin fjali të përbëra, flasin rrjedhshëm. Ju keshilloj të dergoni vajzen tek logopedi përarsye qe ka veshteresi në artikulimin e fjalëve.. Ndonjëherë ndodhë që problemet e tilla të vazhdojnë të qëndrojnë edhe në moshë madhore, andaj për ta parandaluar këtë, ju këshilloj që ta vizitoni logopedin sa më parë.

Gjithe te mirat.

/komuniteti