Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Gjinekollog ne shkoder
Me kane sugjeruar ne shkoder dr. Senad halluni. Kush nga ju mama ka eksperieca me kete dr? Flm kush pergjigjet.
Sara_fishta (2 muaj më parë)
Ive Ive (2 muaj më parë)
Un jam ndjekur me doktor tjeter por ne operacionin e lindjes time ka asistuar dhe doktor senadi mendoj se eshte nje profesionist dhe ja vlen.

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?