Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Prsh nena
Nena te dashura kush ka nevoj per tesha per djem 0/ 1,2 vjet jan te perdorura por jan te reja nga kosova esht fjala dhe qe me.konvenon meja dergu ne qoft se esht afer meje po me dhimbsen ti huth ne berllog pasi qe jan te reja
Noel10 Berisha (4 muaj më parë)
Rubina Rubina (4 muaj më parë)
Bravo per vepren e mire
Noel10 Berisha (4 muaj më parë)
Amundesh mem shkru privat pasi qe nuk di te punoj me te
Noel10 Berisha (4 muaj më parë)
Sedi a do muj me ti pru ne vushtri
Noel10 Berisha (4 muaj më parë)
Sara s.I Nga cili vend jee

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?