Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

llogari ne banke
prsh nena,
a keni llogari te femijeve ne banke?
cila banke i ka kushtet me te mira dhe interesin me te ulet?
era213 (10 ditë më parë)

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?