Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Si ta bind
Nena si ta bind burrin te me.besoj qe e dua dhe kam.ndjena per te aj mendon se nuk um.otecon mua si grua se di pse ka kesi.mendime si kom.dhan shkas me.mendu aj kshtu per mua
Lea Uka (17 ditë më parë)
E B (16 ditë më parë)
Lea bej hysmetin se mduket ka te bere burri ,vej rukje kundra magjise e shih reagimin e ka sikletca ka dhembje nese po gjej nje hoxhe te mire qe sheron me rukje jo me nuska se esht haram,magjia eksiston e po mos te sherohesh te shkatrron familjen
Lea Uka (16 ditë më parë)
Vali saqo shpesh me ndodh keahtu sikur ti ben dikush diqka serio,isht nuk jam qe besoj po shenjat jan keshtu
Lea Uka (16 ditë më parë)
Shpesh i duket sikur un meritoj nje me te mir nje qe me plotecon se ndoshta un spo te plotcoj Qfar mendimi sikur i ka humb vetbesimi ashtu e shoh une
Vali Shaqo (17 ditë më parë)
Lea sa kohe ka kshu?
E B (17 ditë më parë)
Aha atij i duket vetja inferior ndaj teje a,atehere beje komplimente ,sa here te keni intimitet tregoja qe je e kenaqur me te
Lea Uka (17 ditë më parë)
Jo bre sosht asi tipi se skqyr ketkon amo kemi femije edhe po ju dokna qe spom.plotcon jam.e pa arritshme kuku sa keq
E B (17 ditë më parë)
Oj lea mos ti kan bere magji burrit moj bij,ose ka xhelozi semundje dhe jo xhelozi normale ,ose ndikohet nga dikush ose ka zene tjeter,ky esht mendimi im

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?