Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Nana a mundeni mem ndihmj
Nana un jam 11 jav shtatzane mirpo teper kam djegsim ne lukth edhe djomt edhe me vjell mven teper ama sn vjelli pa e shti gishtin me vjell um munon shum lukthi
a ka naj problem qe vjelli me tentim a? se kshtu du
me dek ama pa tentu me vjell sn e qes at tkeqen prej lukthi
Dashta me pyt qysh me ja ba se teper acid kom edhe kam pas probleme edhe pra shttzanis me lukth ta ceki e per at tash spe di a osht prej shtatzanis apo dicka tjeter ?
dionisa (13 ditë më parë)
Sea Sea (12 ditë më parë)
Provo uj me limon dhe sod bukes perziji mir dhe piji

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?