Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Rreth abortit kam shume frike
Ju lutem a dini ndinje klinik ne Kosove qe lryn abprt me anestezion te peegjithshem jo lokal po te pergjithshem
Ja (2 muaj më parë)

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?