Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Veshket e medha te bebi,dhe truri i vogel i demtuar
Nena menndimoni jam ne javen e 24 mjeket me kan then se beba ka sindomen joubert zhvillim te venuar ne tru problem me frymarjen veshkat e mendha me plot cista me thon te abortoj jam ne hall te madh .!!!
lemurlai80@gmail.com (2 muaj më parë)

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?