Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Rrezim
Ekom djalin 4 vjeqar me Autizem edhe ika mshu qikes shkelem eka rrzu prej krevetin ntok edhe ka kersit shum .Qika filloj me qajt meniher poke von e mbas 1 ore filloj me marr gjumi aosht shqetsuse qika ka flejt kryt eka tkuq permas edhe shpinen pak eka vra .Nuk e qova te mjeku se pi dhojn anestezion me i bo ct e potutna edhe prej anestezionit .Dmth knej ekom friken e anestezionit knej frikes mos diqka pi ndodh qikes .
Loresa Koliqi (26 ditë më parë)
Anda... L (26 ditë më parë)
Percjelle 24 h nese osht njejet sikur gjith mos u ba marak , nese te vjell t kan so sikur gjith qather qoe te mjeki , shpresoj qe mi kalu
(26 ditë më parë)
Loresa nese cika fillon me vjell duhet se sben me i ba kontrroll ,psd me i ba anestezion se kpt ,rx behet dhe pa anestezion

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?