Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Pytja në koment
...
Umaraa 97 (2 muaj më parë)
Umaraa 97 (2 muaj më parë)
Flm për përgjigjjet nëna
Le L 4 (2 muaj më parë)
Bane nje test. Nje shoqes keshtu i ka ndodh dhe shtatzan kish pas qen. Dmth ky sosht cikel normal.
Anda... L (2 muaj më parë)
A eki ba naj test se qikjo mundet me qen edhe shej e shtatzanis , ose qe eki naj fmi ngji ki naj qrregullim
Umaraa 97 (2 muaj më parë)
Përshëndetje nëna, me 3 gusht i bëra fix ni muaj a pa cikël dmth me 3.qershor e kam.pas cikël trregullt në korrik hiq skam.pas cikël e tash qe 2 3 dit veq pak si kaft po zhytna , a ju ka ndodh që me.qen cikli kshtu mos me.pas gjak taman se mua hera parëë.. edhe atë herë po kam e herë jo???

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?