Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

kerthiza me uj
Pershendetje,nje te afermes time po ju behet kerthiza e mbledht me ujë (eshte e rritir ),ka qen te mjeku i ka jap ilaqe i ka kalu po prap ju ka perserit e njejta,a keni ndegjuar ju ndonjher naj raste te till per kerthizen qe behet kshtu nese po qfar mund te jete a ka ndonje problem aapo thjesht ndonje infekison
Ummu1 (11 ditë më parë)

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?