Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Nena ju lutem..Ciste ne veshke
Nena,ne eko bebit i del qe njera veshk eshte me ciste ndersa tjetra eshte mire,ju lutem nena a keni pasur kesi rasti a ka ndonje shprese per permiresime pas lindjes,ju lutem me ktheni pergjigje.
Jeta1223 (11 ditë më parë)

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?