Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Urgjent ju lutemm..
Ju ka ndodh juve nena te keni nje gung te vogel ktu permi gjoks ku jan kto ashtat ner fyt qe shihen
Iliriana Iliriana (9 ditë më parë)
Albania Albania (8 ditë më parë)
Mund te jet gjenderr nga pagjaksia . Ka mundesi je anemike bej nje analize nese nuk priton ?
umm (8 ditë më parë)
jo tek un ska ndodh as te fmit e mi vizito mjekun per ta hequr merakun ndoshta ke kaluar ndonje infekison te fytit

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?