Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Qendrim ditor per femij me nevoja te vecanta
Pershendetje nena,
Desha tju pyes a dini ku mundem me gjet qendrim ditor per vajzen 8 vjec,ka pak vones ne zhvillim.A ka keso qendra ne prishtine, me duhet nga ora 8 deri 16..
Liza Krasniqi (11 muaj më parë)

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?