Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Kam hyr mujin e 9
Prsh nena une me 23 maj kam hyr ne muajin e 9 e kam per te lindur me 23 qershor
Javen qe vjen kame shku kontroll desha ta di amshtin mebo analiza pasi qe jam mujin e 9 tash
(9 muaj më parë)
(9 muaj më parë)
Faleminderit trina
Trina Trina (9 muaj më parë)
Pershendetje, Mu ne shtatzanin e pare edhe ne kete shtatzanin e dyte me ka shti mejku me i bi analizat, ne cdo tremester i kom bo. Tash jom ne trimestrin e dyte edhe kete muaj kom me i bo analizat , besoj qe gjithesesi eshte mire me i bo per siguri bisedo edhe me gjinekologun

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?