Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Urgjent ju lutem nëna
Kam vajzen 3 muaj e gjysmë kam pas deri me tanii ngjii mirpo me është larguu nukk kam më gjii qe nje javë qumshtin pluhr nuk e merr asnjerinn hiqq kom provu thuajse gjitha llojett mirpoo asnjerinn se merrr se pinn me i dhan me zor vetem e vjelll peshh nukk kishh shtuu hiq jam shumm ne stres a kenii pas ndonjera rast te tilll dhe si kenii vepru sepse pediatri thot provoo se ndodhta e merr po kjoo nukk po e pinn asnjerin llojjj
Melisa Tasholli (21 ditë më parë)

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?