Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Parazit femiju
Psh nena vajza ime ka dhimbje barku analiza urines mire, candida ne zorr i ka dal po parazit jo.. ndegjova qe ndonjeher nuk del parazit ne feqes dhe pse ka a keni pas pervoja dhe a keni bere analiza me specifike, a ka analiza gjaku per feqes?!
Alea Morina (17 ditë më parë)
Alba Alba (16 ditë më parë)
Analiza e feceve behet 3 dite rresht nese do nje pergjigje te sakte. Nese nuk del per 3 here radhazi, perjashtohet mundesia e paraziteve ne fece. Dhimbja e barkut mund ti vij dhe nga virozat qe po qarkullojne kudo. Ndonjehere eshte dhe psikologjike si shenje rebelimi ose pakenaqesie

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?