Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Dhimbje barku , java 4-5
Pershendetje nena , jam shtatzane 4-5 jave por kam dhimbje barku dhe mesi her pas here
Gjithashtu sekrecione te bardha ( pa ere) sipas pervojes suaj a mund te jem rrezik per abort pasi qe kam kalusr nje abort ne vitin e kaluar !
Tediana S (6 ditë më parë)
Meri Ina (5 ditë më parë)
Kontrollou tek gjinekologu ma mire

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?