Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Progresteroni
Pershendetje te dashura desha me ju pyet sa e keni pas vleren e progresteronit 5 dite para transferit
Rita Rita (5 ditë më parë)

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?