Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Kalimi kufitar
Pershendetje
A e dini a mund te kalohet ne kete kohe nga kosova ne maqedoni per femije veq me certifikat te lindjes apo duhet patjeter pashaporta?
Ela Ela (17 ditë më parë)
Amra Mehmeti (17 ditë më parë)
Jo nuk lejohet vetem me pasaport as mos tento ndryshe se te kthejne
Lira Krasniqi (17 ditë më parë)
Jo sbesojj, veq me pasaport

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?