Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Era e keqe gjatë marrëdhënies seksuale

Kur kam marredhenie seksuale vjen nje ere e keqe dhe nuk kam me vullnet ta vazhdoj seksin, si mund ta largoj kete ere te keqe?

Flora (12 vite më parë)
Bruna (12 vite më parë)
Ke infeksion... kontakto me gjinekologun dhe mjekohu...

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?