Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Çfarë është çaji i hithit?

Kam degjuar per çajin e hithit mirepo nuk di ku ta gjej, a ka ne Shqiperi?...nga çfare bime eshte?

Ina (12 vite më parë)
Blerina (11 vite më parë)
Po ka, çdokund mundesh me e gjet, eshte edhe shume i mire per femijet qe kane anemi. Qao.
Ina (12 vite më parë)
Shume faleminderit
Mimoza (12 vite më parë)
Po
Ina (12 vite më parë)
Hith i thoni hithrit? Asaj bime qe te djeg kur e kap dhe te kruhet?!
Mimoza (12 vite më parë)
prej Hithit

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?