Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Testi i ovulimit

A mund te me tregoni se si perdoret testi i ovulimit?

Laura (12 vite më parë)
Edona (12 vite më parë)
Tung Laura, une testin e ovulimit nuk e kam perdore, po e kam perdore kalkulatorin qe eshte ketu te bebaime, edhe kam pas shume sukses, edhe eshte shume i thjeshte me perdore. E ke ne faqen e pare, kryesore. Tung, klm, te pershendes.

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?