Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Kolla te bebi dy muajsh

Pershendetje, kam djalin 2 muajsh dhe prej 3 ditesh i ka filluar nje kolle.

Isla Bsnd (6 vite më parë)

Dr. Niketa Koliçi - pediatre - neonatologe
Pediatri përgjigjet
Dr. Niketa Koliçi

Përshëndetje Isla,

Shkaqet më të shpeshta janë të natyrës së lehtë si problemet me hundë gjatë flamosjes, tharrja e ajrit të dhomës me ngrohës të ndryshëm, tymosja e duhanit, grumbullimi i pështymës në gojë, etj

Foshnja juaj duhet të vlerësohet nga pediatri i juaj për të marrë terapinë e duhur.

Shumë inkurajuese gjatë gjithë kësaj kohe do të jetë nëse foshnja juaj pi mirë dhe nuk ka temperaturë të ngritur.

Gjithë të mirat.

/komuniteti