Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Goca me dhimbje veshi
Kam gocen 5 vjec dhe nje nate pati dhimbje te medha veshi diten tjeter nuk pati dhimbje por ankohet se i ben zhurem dhe e ndjen te bllokuar nderkohe qe i jane infektuar dhe gryket dhe i kam marre antibiotik per gryket por nuk di cfare ti perdor per veshin ?Faleminderit
Ermira Beqiri (5 vite më parë)

Dr. Niketa Koliçi - pediatre - neonatologe
Pediatri përgjigjet
Dr. Niketa Koliçi

Pershendetje Ermira,

Me qene se i paska gryket e semura ka mundesi qe e ka nga ato, po do ishte mire qe ti besh edhe nje vizite tek mjeku i veshit ne menyre qe tja vleresoje, nese i ka te mbyllura, ai do tja hap dhe to ti jape trajtimin e duhur.

Gjithe te mirat.

/komuniteti