Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Koka poshte

Ju pershendes shume, qe po ma beni te mundur me bo pytje. E kam djalin 5 muajsh por me mundon pse kryt veq poshte e mban dhe asnjihere nuk rri drejte?

Ermira (14 vite më parë)

Dr. Med. Selim Thaqi - pediatër - neonatolog
Pediatri përgjigjet
Dr. Med. Selim Thaqi

Pozita e kokes se foshnjes ka te beje me sistemin lokomotor dhe fortesine e kockave. Tek foshnjet te cilat i marrin me rregull vitaminat D3 probleme te ketilla nuk duhet te paraqiten. Mbetet e pediatrit tuaj qe te verifikoje fortesine e kockave me ekzaminime perkatese, ndersa nje kontroll te obligueshme te foshnjes tek ortopedi tashme besoj se ju e keni bere.

/komuniteti