Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Ftohja

Gjatë gjithë kohës është i zanun në hundë, prandaj nuk mund të pi gji, nuk ushqehet mirë, për këtë arsye vetëm qan dhe nuk fle, ju lutem si duhet të veproj, beba është tre muajshe.

Ada (13 vite më parë)

Dr. Med. Selim Thaqi - pediatër - neonatolog
Pediatri përgjigjet
Dr. Med. Selim Thaqi

Që t'iu inkurajoj, problemi me të cilin ballafaqohet foshnja juaj është ndër më shpeshtit për bashkëmoshatarët e tij.

Ajo që ju duhet të bëni është lagështimi i hundës me tretje isotonike (sol.Physiologica-pika për hundë, që në barnatore mund të gjendet në forma dhe me emra të ndryshëm prodhuesish), toaleta e hundës me pompën-aspiratorin doracak për foshnje, lagështimi i ajrit të dhomës me avull kamomile!

Është poashtu i rëndësisë së pamohueshme prevenimi i kontaktit të foshnjes suaj me njerëz të ftohur (flamosur).

Nita ^ ^ (7 vite më parë)
Arisa samira lexoni pak qetu
Ela K.. (11 vite më parë)
petroleum jelly sa here te perdor ju lutem

/komuniteti