Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Autan

A eshte i rrezikshem preparati kunder mushkonjave ne forme deodoranti (AUTAN) per femiun i cili eshte 8 muaj e 4 jave?

Valbona (14 vite më parë)

Dr. Med. Selim Thaqi - pediatër - neonatolog
Pediatri përgjigjet
Dr. Med. Selim Thaqi

Çdo preparat i licencuar për mbrojtje kundër insekteve, në mënyrë obligative duhet të përmbajë në formë të shkruar edhe rekomandimin për moshën dhe mënyrën e përdorimit.

Rekomandimi i gjeneralizuar për preparate të këtilla është se duhet të jeni shumë të kujdesshëm dhe mundësisht t'iu shmangeni atyre!

/komuniteti