Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Fontanella e hapur

Pershendetje dr, kam femiun 12 muajsh fontanellen e ka ende te hapur , a eshte normale ne kete moshe apo eshte per tu shqetesuar?

Lirije Islami (10 vite më parë)

Dr. Med. Selim Thaqi - pediatër - neonatolog
Pediatri përgjigjet
Dr. Med. Selim Thaqi

Përshëndetje Lirije,

Nuk është për t`u brengosur pasi qe mosha e përafërt e preferuar e mbylljes së fontanellës më herët është thënë se është 12 - 18 muaj, ndërkohë që tani ky diapazon kohor është zgjeruar në 9 - 30 muaj.

Gjithë të mirat.

/komuniteti