Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Veshtiresi ne frymemarrje

Pershendetje. Kam femijen 2 muaj dhe here pas here ne gjume ben frymemarje me zhurme ne formen e fishkellimes. Gjithashtu here pas here te jep pershtypjen sikur smerr dot fryme dhe pastaj e shoqeron me kollotje. Doja te dija nese femija im ka ndonje problem ne rruget e frymemarjes? Faleminderit

Ina Ina (9 vite më parë)

Dr. Niketa Koliçi - pediatre - neonatologe
Pediatri përgjigjet
Dr. Niketa Koliçi

Pershendetje Ina,

Femijen tuaj gjithsesi duhet ta dergoni tek pediatri per vizite. Meqenese paska kollitje atehere duhet vleresuar se a eshte e ftohur apo nga i paraqitet zhurma. Mos neglizho.

Gjithe te mirat.

/komuniteti