Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Nevoja me ngjyre te gjelbert

Doja te pyesja kam nje vajze 3.5 muaj dhe ka dy muaj qe nevojen e kryen me ngjyr te gjelbert ndonjeher gati e zez. Un jetoj ne norge dhe ktu pediatri thot nuk eshte asgje shqetesuese ama do doja edhe mendimin tuaj?

(10 vite më parë)

Dr. Med. Selim Thaqi - pediatër - neonatolog
Pediatri përgjigjet
Dr. Med. Selim Thaqi

Përshëndetje Dalinda,

Ende ekzistojnë pikëpamje të caktuara përreth ngjyrës së jashtëqitjes. Disa e lidhin këtë me urinë e fëmijës "(jashtëqitja e urisë)", të tjerët mendojnë se ngjyra e gjelbër e jashtëqitjes tregon për ftohjen e saj. Nëse vajza juaj shton mirë në peshë dhe nuk ka shenja të tjera të ftohjes nuk keni arsye të brengoseni fare. Por, gjithsesi bëni gjithmonë konsultë me pediatrin e vajzës suaj.

Gjithë të mirat.

/komuniteti