Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Qumeshti yndyre plote

Pershendetje per juve:(kam vajzen 2 vjeqare deri para 2 muajve e kam ushqyer me qumesht gjiri pastaj kam vazhduar me qumeshte 3.5% por kam vrejt qe e ben kaps dhe ndonjeher e provoj i jap qumeshte 1.5% e kryen nevojen pa problem..Qka mendoni ju per kete a duhet te vazhdoj me 3.5%apo me 1.5% cili qumeshte eshte me i mire per kete moshe?? Ju falenderoj nese gjeni kohe..

Rajana...... Thesari Im (9 vite më parë)

Dr. Med. Selim Thaqi - pediatër - neonatolog
Pediatri përgjigjet
Dr. Med. Selim Thaqi

Përshëndetje Rajana,

Meqenëse vajza juaj e ka moshën 2 vjeçare, ju mund ti jepni qumësht me yndyrë 1.5 % pa problem.

Gjithë të mirat.

/komuniteti