Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Era e keqe te vajza pese vjec

Pershendetje doktoresh! Vajza ne janar mi ben pese vjet. Desha tju pyes se a eshte ndonje problem qe vajza shpesh kur urinon i vie ere e rende e posaqerisht kur nuk del me gjate. Dua tju lajmroj se cdo here me uje e pastroj pas urinimit qe prej lindjes. Ju falemnderit.

Nena E Sares (9 vite më parë)

Dr. Niketa Koliçi - pediatre - neonatologe
Pediatri përgjigjet
Dr. Niketa Koliçi

Përshëndetje Sara

Mendoj se vajza e juaj ka një infeksion. Kontaktoni mjekun për të konfirmuar diagnozën.

I uroj vajzës shërim të shpejtë.

/komuniteti