Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Rreth fytit

Vajza ime 4muaj nuk mund te haje apo te pije nga fyti vetem i vjen te vjell qte bej?

Arti Klea (9 vite më parë)

Dr. Med. Selim Thaqi - pediatër - neonatolog
Pediatri përgjigjet
Dr. Med. Selim Thaqi

Përshëndetje Klea,

Vajza ka mundësi që ka pezmatim të fytit, gjithsesi dërgojeni për vizitë tek mjeku pediatër për të vlerësuar gjendjen dhe për të marrë trajtimin e nevojshëm.

Gjithë të mirat.

/komuniteti