Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Gjakderdhja nga kerthiza

Pershendetje dr.kam djalin 3 jave por kthiza po i qete gjak ju lutem nese keni mundesi ndonje kshill,?

Linda Jashari (8 vite më parë)

Dr. Med. Selim Thaqi - pediatër - neonatolog
Pediatri përgjigjet
Dr. Med. Selim Thaqi

Përshëndetje Linda,

Nëse lëkura përreth kërthizës bëhet e kuqe, garza që mbulon kërthizën njolloset me ngjyrë të kuqe ose të verdhë, ose ka gjakderdhje kontaktoni menjëherë me mjekun tuaj.

Gjithë të mirat.

/komuniteti