Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Pesha e femijes 12 muajsh

Desha te pyes sa duhet te jet pesha e nje femije 1 vjeq se ja ber merak per voglushen time ?

Dafi ... (8 vite më parë)

Dr. Niketa Koliçi - pediatre - neonatologe
Pediatri përgjigjet
Dr. Niketa Koliçi

Përshëndetje Dafina,

Pasi unë nuk e di peshën e lindjes mund tju them që në përgjithësi pesha e lindjes trefishohet në fund të vitit të parë.

Unë ju rekomandoj të përdorni `Grafikun e zhvillimit të fëmijës` në anën e djathtë tek Aplikacionet tuaja. Aty mund ti fusni matjet kohë pas kohe, si Gjatësia, Pesha dhe Perimetri i kokës, dhe grafiku do tju paraqes vijën e theksuar të mesatares sipas OBSH.

Çdo të mirë.

Dafi ... (8 vite më parë)
Faleminderit shum per pergjigjen Dr. Niketa Koliçi

/komuniteti