Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Pikat plivit d3

Mirdita doktoreshë, kam vajzen 3 vjeqçare a duhet dhene pika plivit d3 ne ket moshe pasi qe jemi ne dimer? flm diten e mire.

Nurije Tusha (10 vite më parë)

Dr. Niketa Koliçi - pediatre - neonatologe
Pediatri përgjigjet
Dr. Niketa Koliçi

Përshëndetje Nurije,

Është pediatri i vajzës suaj ai i cili varësisht nga vlerësimi vendos deri kur ka nevojë vajza juaj për marrjen/rritjen e numrit të pikave!

Gjithë të mirat.

/komuniteti