Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Jam shtatzene, kam femijen ne gji

Mirmbrema doktoresh. Kam femijen 10 muajsh me gji por posa e kuptova se jam shtatzan atvazhdoj me gjidhenje apo ta nderpres flm per mirkuptim

Nurije Tusha (8 vite më parë)

Dr. Niketa Koliçi - pediatre - neonatologe
Pediatri përgjigjet
Dr. Niketa Koliçi

Përshëndetje Nurije,

Pasi fëmija është mbi moshën 6-të muaj do të jetë mirë që fëmija të fillojë shtesat ushqimore dhe largimi i tij nga gjiri.

Të uroj shtatzëni të mbarë.

/komuniteti