Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Cfare eshte hernia ne kerthize?

Pershendetje,e nderuar! Doja te dija cfare eshte hernia ne kerthize ,nga se formohet dhe si mund te kurohet? kam djalin dy muajsh dhe ka hernie ne kerthize. Gjithe te mirat!

Klotilda Rustemi (9 vite më parë)

Dr. Niketa Koliçi - pediatre - neonatologe
Pediatri përgjigjet
Dr. Niketa Koliçi

Përshëndetje Klotilda,

Për një informacion më të plotë mbi hernien umbilikale, të rekomandoj të lexosh artikullin në linkun e mëposhtëm:

http://www.bebaime.com/udhezues-shendeti-semundjet/hernia-?like=true

Këshillohuni me pediatrin tuaj dhe merrni vendimin më të drejtë për shëndetin e foshnjes suaj!

Gjithë të mirat.

/komuniteti