Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Vajzes time 3 vjec i merret goja

Pershendetje, vajzes time qe tani mbush 3 vjec ka dy dite qe i merret goja ne fillim te fjalise, e zgjat shume fjalen e pare, dhe merzitet shume. Dua te di nese ky eshte problem per tu shqetesuar?

Brikena Ucaj (8 vite më parë)

Dr. Niketa Koliçi - pediatre - neonatologe
Pediatri përgjigjet
Dr. Niketa Koliçi

Përshëndetje Brikena,

Këto ndryshime mund të kenë shkaktarë të ndryshëm, ndër të cilët edhe përvojat traumatike. Është e nevojshme vizita tek psikologu apo psikiatri për fëmijë.

Gjithë të mirat.

/komuniteti