Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Ku mund ta vizitoj djalin?

ju lutem me rekomandoni tek kush mund te vizitoj djalin per testikulin pasi me ankohet

Klodi Halili (9 vite më parë)

Dr. Niketa Koliçi - pediatre - neonatologe
Pediatri përgjigjet
Dr. Niketa Koliçi

Përshëndetje Klodi,

Djalin tuaj mund ta kontrolloni tek mjeku i përgjithshëm apo tek urologu.

Uroj të bëhet më mirë.

/komuniteti