Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Skuqja e djalit

Pershendetje kam djalin 11 muaj ka barkqitje dhe eshte skuqur ka perdor travazol Kam perdor travazoll dhe krema po nuk pat efekt poashtu e ndrroj shpesh dhe e laj me uje po prap ska efekt.

Zana Zana (9 vite më parë)

Dr. Med. Selim Thaqi - pediatër - neonatolog
Pediatri përgjigjet
Dr. Med. Selim Thaqi

Pershendetje Mimoza

Pasi femija juaj ka diarre, ne kete rast duhet trajtuar diarreja, dhe skuqja do te qetesohet vetevetiu.

Perdor nje krem me perqindje mbi 10 % Oksid Zinku (SUDOCREM, Mitosyl etj) dhe vetem laje beben pa perdorur pecetat e lagura qe tregetohen.

Shpresoj t`ju kem ardhur ne ndihme.

angjelin1979 (9 vite më parë)
e kena qu vajzen mu la ne shiroke na eshte bere me pucra dhe temperature kur e kena vizitu na thane se ka rrjebull a eshte mundur kjo prej temperaturet dhe pucrave

/komuniteti