Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Keshille per perdorim te vermoks

Pershendetje, kam djalin 9 muajsh dhe sipas analizave i kane dale parazitet ascaris, me propozuan sirup vermoks, por nuk po e di sa here duhet t'ia jap djalit. falemnderit

A. D. (8 vite më parë)

Dr. Med. Selim Thaqi - pediatër - neonatolog
Pediatri përgjigjet
Dr. Med. Selim Thaqi

Përshëndetje,

Rreth përdorimit të preparatit në fjalë, duhet të lexoni fletën shoqëruese të preparatit ose të konsultoheni me mjekun i cili iu ka përshkruar preparatin në fjalë.

Gjithë të mirat.

/komuniteti