Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Temperatura e larte
Pershendetje ju lutem per ndonje keshill te shpejte jam nga Maqedonia por kam ardh mysafir ne ch djali ka temperatur sot 8 dite I ka dal.nje dhemb zakonisht vonon me temperatur 3-4 dit po tash kaloj nje jav cka duhet ju lutem per ndonje keshill te shpejte ju faleminderit
Lule Abazi (8 vite më parë)

Dr. Med. Selim Thaqi - pediatër - neonatolog
Pediatri përgjigjet
Dr. Med. Selim Thaqi

Përshëndetje Lule,

Nëse temperatura e matur nën sqetull e kalon 38,5 atëherë duhet ordinuar Paracetamoli në dozat përkatëse për peshën gjegjësisht moshën e foshnjes. Në ndërkohë gjithsesi duhet kontaktuar pediatri, për të vlerësuar gjendjen e fëmijës tuaj dhe për të marrë trajtimin adekuat.

Gjithë të mirat.

/komuniteti