Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Nevoja e gjelbert

Pershendetje Kam djalin dy muj e dy jav edhe kur pe kryn nevojen e madhe del si gjelbert a mundesh mem tregu pse a munet me ndodh qe e ka prej ftoftit ?

(8 vite më parë)

Dr. Med. Selim Thaqi - pediatër - neonatolog
Pediatri përgjigjet
Dr. Med. Selim Thaqi

Përshëndetje Egzona,

Nqs kjo jashtëqitje nuk shoqërohet me temperaturë dhe të vjella, nuk ka asgjë për tu shqetësuar!

Këto feçe janë të tilla për shkak të kolikave (të prerave të barkut që ka fëmija) meqenëse qenka në kohën e kolikave, por edhe të dietës që përdorë nëna si bishtajoret apo edhe jeshillëqet.

Gjithë të mirat.

/komuniteti