Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-psikologun

Te qeshurit pa vetedije

Kam nje problem ne lidhje me burrin tim i cili pa vetedije qesh, kur jemi duke ecur ose ne bisede e siper fillon dhe qesh, mos ka ndonje problem, kemi filluar qe te dy te shqetesohemi ne lidhje me kete gje? Te falenderoj.

Bona Shehu (10 vite më parë)

Dr. Dorina Bedhia - psikologe dhe pedagoge
Psikologu përgjigjet
Dr. Dorina Bedhia

Pershendetje Bona!

Sa here ne dite ndodh e qeshura e pavetedijshme, ne cfare situatash ndodh, ke vene re sjellje te tjera atipike?

E qeshura mund te jete nje menyre per te shkarkuar ankthin qe ngjarjet dhe evenimentet e dites mund te shkaktojne, mund te jete nje reagim ndaj situatave stresuese, mund te jete nje tic nervoz ose mund te jete edhe nje shenje e skizofrenise. Ne qofte se ka kohe qe ka filluar edhe do vazhdoje edhe me tutje eshte mire te konsultoheni me nje specialist.

Ju uroj gjithe te mirat!

/komuniteti