Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-psikologun

Kercas dhembet gjate nates!

Pershendetje! Jam ne javen e 29-te te shtatzanise. Doja t'ju pyesja ne lidhje me kercitjen e dhembeve gjate nates. Gjate kesaj periudhe i kercas shume shpesh, madje bashkeshorti im me zgjon perhere nga gjumi. Ju lutem a mund te me thoni se cila eshte arsyeja dhe si mund ta luftoj.

Dorina Limka (9 vite më parë)

Dr. Dorina Bedhia - psikologe dhe pedagoge
Psikologu përgjigjet
Dr. Dorina Bedhia

Pershendetje e dashur!

Urime per shtatznine tende. Nuk e di a e ke zgjidhur nderkohe problemin e kercitjes se dhembeve apo jo. Kercitja e dhembeve mund te jete nje menyre per te shkarkuar tensionin nervor ne personat emotive ose ne personat qe ndodhen ne situata stresuese ose te vecanta. Shtatzenia eshte nje periudhe e bukur por qe mbart ne vetvete stres. Ndoshta kjo mund te ndikoje. Per me teper pyet mjekun qe te ndjek ose dentistin tend sepse eshte me kompetent ne kete fushe.

Gjithe te mirat!

/komuniteti