Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-psikologun

Te fiket ne kohen e ciklit

E kam motren 18 vjecare, asaj cdo muaj 1 dite ose 2 para se ti vije cikli i bie te fiket, ku duhet te drejtohet per ndihme?

Malsor Melisa Masar (8 vite më parë)

Dr. Dorina Bedhia - psikologe dhe pedagoge
Psikologu përgjigjet
Dr. Dorina Bedhia

Pershendetje!

Ti drejtohet nje gjinekologu per kete problem, me qellim qe te beje ekzaminimet e duhura. Nese te gjitha ekzaminimet fizike dalin ne rregull atehere ndoshta mund te flasim per ndihme psikolgjike.

Gjithe te mirat!

Malsor Melisa Masar (8 vite më parë)
doktoresh um fal e kom gabu rubriken kom dasht me pyt gjinekologen

/komuniteti